PREBERITE !!! POTEK OSEBNEGA VEDEŽEVANJA


Vsaka stranka, ki se odloči, da želi priti k meni na oseben obisk ali osebno seanso, mora vedeti, da je pogovor med nama popolnoma zaupne narave. Z vsakim se najprej pogovorim in poskušam odpravit napetost, ki jo nekateri imajo, kajti le tako lahko čimbolje in najbolj kvalitetno opravim svoje delo.

Vsakega najprej prosim za datum rojstva in izračunam posameznikovo številko, ki mi predstavlja osnovo o njem. Po izračunu jaz premešam karte, nato pa še stranka, ki sedi nasproti mene. Najprej ustvarim splošno sliko ki mi pove na katerem področju je največ odprtih vprašanj, nato pa se zadeve lotim posamezno po tematikah.

Za vsako področje ki ga gledam najraje izločim karto, ki predstavlja tematiko npr. HIŠA predstavlja domače probleme, okolje in okolico, OFICIR poslovni opravki ali delo itd.

Predem končam obisk vsake stranke, jih ponovno opozorim na kaj morajo biti pozorni, saj nobenemu izmed nas ni lepo če se težave vlečejo v nedogled.

Imam pa eno pravilo, pri kateremu ne odstopam in to je: VEDEŽUJEM IZKLJUČNO SAMO ZA TISTEGA, KI JE PRI MENI OSEBNO, kar pomeni, če mama vpraša nekaj za nekoga iz družine, ne odgovarjam, kajti vedeževanje je stvar vsakega posameznika.

Ena osebna seansa traja približno 45 minut.Možnost plačila z Moneto na 041/825 481


MOBITEL - SIMOBIL - Debitel - komitenti NKBM  imate možnost plačila z Moneto na 041/ 825-481