BIOENERGIJA - KAJ ZDRAVIM Z BIOENERGIJO

KAJ ZDRAVIMO Z BIOENERGIJO oz. KATERE TERAPIJE IZVAJAM ?

 
Z bioenergijo lahko zdravimo - blažimo oz. izvajamo naslednje terapije:


PREVENTIVNA TERAPIJA
 
Tako terapijo svetujem osebam, ki so prestale manjše ali večje posege, saj lahko v dokaj kratkem času dosežemo spodbudljiv rezultat. Po terapiji oseba čuti bistveno blažje bolečine, morda pa jih sploh ne čuti. Preventivno terapijo vsekakor svetujem osebam, ki so ali še čutijo bolečine v :

- sklepih
- bolečine hrbtenice in vratu
- mišične poškodbe, športne in ostale poškodbe
- bolečine zaradi degeneracijskih sprememb


TERAPIJA ZA BOLJŠE POČUTJE

Veliko krat se posamezniki jezijo nad tem, da pogosto zbolevajo, slabo spijo, imajo glavobole, jih daje občutek depresije in nervoze, morda pa jim primanjkuje vitalnost in energičnost. 

Če pogledamo globlje, večino do teh ljudi sploh ne pozna razloga zakaj nastanejo take težave. Seveda pa moramo vedeti da lahko z bioenergijo stabiliziramo tako fizično kot psihično počutje.


 Z BIOENERGIJO PO HITREJŠEM OKREVANJU PO POSEGU:

Treba je vedeti da telo potrebuje dodatno moč, spodbudo ali motivacijo, kajti s tem lažje dosegamo rezultate, kot so lažja in hitrejša ozdravitev, hitrejša postavitev v prvotno stanje, ter postavi na pot življenjski navad.

V kolikor želite lažje okrevati po poškodbi ( športni ali prometni nesreči ), ter če ste bili operirani na gibalnem predelu ( roka, noga, hrbtenica ), je za vas taka terapija ena izmed najboljših metod zdravljenja.

Vsaka terapija traja med 30 - 90 min, zaradi lastnega sistema dela, zato ne primerjate ostalih terapij z mojimi.

POJASNILO 
Kot bioenergetik naj omenim da smo ljudje vsak zase drugačen, zato se lahko zgodi da za enako težavo pri dveh osebah lahko nastane razlika v dolžini terapije, ter ponovitvi terapij v samem obsegu. 
Nobena terapija, kljub vsemu ne sme vsebovati manj kot tri obiske, kajti v tem primeru se lahko zgodi da bo učinek minimalen ali ga sploh ne bo. 
Razmerje med terapijami je različno, o tem se pogovorimo na prvem obisku, oz. po zaključku prve terapije.

ZA OSEBEN OBISK POKLIČITE 041/ 825 481

Cena posamezne terapije znaša med 40 in 100 €

Comments