Frizerstvo Valter Gajzer 041/825-481

Si želite novo pričesko, drugačen styling, morda moderno striženje. V našem salonu poskrbimo za vse od nege las, svetovanja, striženja, barvanja in pramenov. Seveda pa ne pozabimo na trajno kodranje in trajno ravnanje las. Naše največje zadovoljstvo so zadovoljne stranke, ki se rade vračajo, saj nam s tem potrjujejo zadovoljstvo, katerega si želi vsak frizer ( prisluh željam stranke, posvetitev in strokovno svetovanje). Pri svojem delu uporabljam vrhunsko lasno kozmetiko Annyer, ki omogoča vse od osnovne nege, globinske nege in styling produktov.    
Zadnje čase je veliko zanimanja za kodranje las ali trajno, a vedeti je potrebno da za kvalitetno izvedbo potrebujemo odlične produkte in veliko znanja. Pri nas v salonu imamo zato produkte ki veljajo za odlične (brez amoniaka), zato ne poškodujejo las, s tem pa lasje ostanejo voljni in elastični.  


041/ 825 481

Tudi fantje in moški v zrelih letih ste vabljeni v naš salon, kajti vaše zahteve so naši izzivi. Vabljeni na striženje in barvanje las, morda pramenov. Moder in klasičen styling je v vsakdanu lahko zelo pomemben. 


Nekaj produktov s katerimi ustvarjamo čudovite pričeske - frizure
 

Seveda za vse tiste ki želite več kot samo striženje vas vabim da pokličete na 041/ 825 481, kjer boste dobili vse informacije o frizerskih storitvah. 
Naj omenim da se frizerski salon nahaja v Luciji, delavnik pa je izključno po dogovoru zato je obvezna predhodna najava!


Vse storitve se plačujejo v gotovini ( ne poslujem z pos-sisitemi ), lahko pa vašo storitev plačate z Moneto!

moneta

MOBITEL - SIMOBIL - Debitel - komitenti NKBM  imate možnost plačila z Moneto na 041/ 825-481

Valter Gajzer s.p., Obala 125 Portorož (podružnica)

Comments