TEČAJ VEDEŽEVANJA IZ CIGANSKIH KART ( ENODNEVNI, OSNOVNI IN NADALJEVALNI )

Naj omenim da vsako leto organiziram tečaje vedeževanja iz CIGANSKI KART. Pri tem je treba pojasnit, da sta za učinkovito delovanje posameznika, ko gre za branje in povezovanje kart potrebna oba tečaja, tako osnovni kot nadaljevalni tečaj. Razlika med tečajema je zelo velika, zato vsi ki se želite z vedeževanjem ukvarjat poklicno, morda profesionalno svetujem obisk celotnega programa. OSNOVNI TEČAJ ( Traja do največ 11 ur ) vsebuje naslednje :
- spoznavanje kart in njihov pomen
- čiščenje in shranjevanje kart
- spoznavanje označevalcev
- spoznavanje nekaterih tehnik polaganja kart
- spoznavanje kart, ter njihovo povezavo

- CENA TEČAJA 200€
NADALJEVALNI TEČAJ  ( Traja do največ 13 ur ) vsebuje naslednje:
Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste končali začetni tečaj ali pa imate obilo znanja, ki ste ga lahko pridobili iz razne literature. Tečaj zajema nekaj več sistemov polaganja kart ( težji primeri ), ter zelo konkretne opise vsake karte. Vsaka karta opisuje vsako področje posebej, zelo konkretno in natančno ( delo-denar-ljubezen-zdravje).  Ker gre pri nadaljevalnem programu resnično za velik obseg znanja, je potrebno veliko delati da se celotno znanje vlije v nas, ki želimo s tem tudi delati, oz. pomagati ostalim.  

- CENA TEČAJA 300€

Naj poudarim da obstaja tudi enodnevni tečaj vedeževanja ( traja od 4 do 6 ur ), kjer tečajniki dobijo zelo splošno znanje, predvsem se poudarja sisteme polaganja in povezovanja kart med seboj. Cena enodnevnega tečaja znaša 100€. ( Primeren za osebe ki že imajo opravljen tečaj, ter želijo samo osvežit svoje znanje).

NAJ OMENIM DA SE TEČAJ LAHKO IZVAJA TUDI PREKO SPLETNIH KAMER, TOREJ OD DOMA 


Za vse informacije glede tečajev vedeževanja pokličite na 041/ 825-481


Comments