UROKI, MAGIJE IN ZAŠČITE VALTER ALEKS 041/ 825 481


UROKI, MAGIJE IN ZAŠČITE, KI VAM POMAGAJO TAKOJ - NE ODLAŠAJTE

                               090 / 142 415                  090/ 142 415                  

                                                                                       1.99€/min. oz. po ceniku vašega operaterja

Imate težave na  čustvenem, delovnem ali katerokoli drugem področju. Vas daje občutek črne magije. Mislite, da vas je nekdo uročil.  V kolikor vas daje občutek, da ste uročeni pokličite in povprašajte, saj vam lahko pomagam pri vseh oblikah odstranjevanja, ter dodam zaščito, katera vam bo prinesla olajšanje in samozavest na popolnoma vseh področjih. 


Seansa na daljavo  traja okvirno 60 min. preko telefona, izjemoma sprejemam osebne predmete oz. slike, saj je glas ključna smernica za ozdravitev, oz. odstranitev, ter čiščenje dane negativne energije.

Vabim vas, da me pokličete in pojasnite vašo stisko, ter se prepustite terapiji, ki vam bo pomagala popolnoma v celoti, ter vam prinesla obilo osebnega zadovoljstva in samozavesti. 


Uspešna odprava škodljivih urokov in delovanja črne magije ter zaščita proti njim je delo izkušenega alternativnega osebnega svetovalca, kakršen sem jaz. Če vas je strah, vam gre v življenju vse narobe in navzdol ter ste vsaj enkrat pomislili, da ste morda pod vplivom škodljivih urokov ali črne magije, vam lahko pomagam. 


Za vas pripravljam naslednje uroke in zaščite:

- Ljubezenski ali čustveni urok

- Urok za zaščito zdravja in lastne stabilnosti

- Urok za poslovne zadeve - uspehi, napredovanja, itd......

- Uroki za finančne zadeve

 Cena uroka ali zaščite je 150€ 


Pokličite in povprašajte po vaši energiji, saj boste le tako popolnoma zadovoljni, samozavestni, ter kar je najbolj pomembno polni energije in vitalni. Naj vaša prihodnost ne bo uganka.


Ker je vsaka zaščita  ali  urok narejen na različne načine ( spiritualne metode ) lahko pri tem nastane odstopanje v delovanju oz. so rezultati lahko zelo različni, saj je tudi upoštevanje danih navodil pogoj za delovanje uroka ali zaščite. Ker se lahko pojavi nespoštovanje le teh ( navodil ) ne sprejemam odgovornosti za neučinkovitost, seveda pa s tem ne vračam plačila storitve. 

Ključni pomen uroka ali zaščite je blagostanje želenega področja, uravnavanje in lažje premagovanje trenutne ( stresne situacije ). Seveda se lahko zgodi da v posameznih primerih urok ne prime  oz. ga je potrebno ponovit, zato garancije da bo deloval ni.  

Že danes je lahko vaš da lepši.    Pokličite  090/ 142 -415
Možnost plačila z Moneto

Comments