VEDEŽEVANJE IZ KAVNE USEDLINE, VEDEŽEVANJE 090 ali VEDEŽEVANJE PREKO MONETE VSAK DAN


VEDEŽEVANJE IZ KAVNE USEDLINE


Vedeževanje iz kavne usedline poznamo že veliko let. Seveda je to eden izmed najbolj prepoznavnih načinov vedeževanja - svetovanja ali napovedovanja prihodnosti. Samo vedeževanje zahteva temeljito zbranost, ter prepoznavnost  likov, katere ustvarjamo med obračanjem skodelice, oz. jih ustvari kavna usedlina med samim postopkom, dokler se konkretno ne posuši. 


Skodelica naj bo znotraj  brez pisanih vzorcev, saj vas lahko le ti zmedejo ali pa vam ( vzorci v skodelici ) ne bodo omogočali temeljite prepoznave figur, ter povezovanja likov - figur med seboj.     Velikost same skodelice nima pomena, zato lahko brez ovir kavo spijete iz poljubne oz. priljubljene skodelice. Kava naj bo sveže kuhana dovolj gosta da dobimo čim boljšo zmes. Velikokrat se poraja vprašanje ali je lahko kava sladkana ali ne, praviloma naj ne bi bila, zato če se le da poskušajte zaužiti ne sladkano kavo.  

 Kavo pijemo samo z ene strani, saj le tako omogočimo pravilni razpored branja.
Spraševalec, oseba kateri se vedežuje, po zaužitju kave skodelico z leto roko vsaj trikrat zavrti skodelico da se pomeša kavna usedlina ( homogena zmes ), nato skodelico obrnemo da se usedlina razlije po straneh skodelice, položimo na krožniček, kateri služi kot podstavek kavi. Počakamo približno 7 do 10 min. da se usedlina posuši in začnemo z branjem likov, ter povezovanjem.   Mnogokrat ostaja vprašanje kaj z usedlino katera je ostala na krožničku. Ta usedlina predstavlja pretekle dogodke. 

Za oseben stik pokličite 041/ 825-481

Možnost plačila z MONETO NA 041/ 825 481


Vedeževanje poteka tudi preko linije 090/ 142 415 (1.99€/min. oz. po ceniku operaterja)


Comments