VEDEŽEVANJE Z VALTERJEM ALEKSOM - VIP

V moji prvi oddaji sem gostil priznanega pevca, kantavtorja in pianista Matijo Jahna. Naj omenim da je fant izreden glasbeni talent, saj ima glas ki človeka pomiri.


Na slovenski glasbeni sceni imamo novega talenta, ki se publiki predstavlja z skladbo Mi amor. To je glas mladega fanta z imenom
Nino
, več o njem si lahko preberete na njegovi spletni strani   www.nino.si


V moji drugi oddaji sem gostil mlado pevko iz Tolmina, Vanjo Kuštrin, ki ima izredno dober glas za petje, ter zna pokazat vse svoje talente in čare, ki jih ponuja. Oddajo si boste lahko ogledali tudi na spletu.


V moji družbi je bil tudi član skupine MIT, Matej Žibert. Skupina je zelo aktivna in zna pokazati vse svoje talente, zato je nikakor ne spreglejte. Fantje vedo, kaj je glasba. Več o njih pa dobite na njihovi spletni strani  www.band-mit.net
Seveda mi je družbo delala tudi mlada Aynne, ki nam je zaigrala na klasično kitaro. Obiščite njeno spletno stran in se prepričajte  kaj zna in ostali boste presenečeni nad potencialom, ki ga ima.
Ravnotako je v moji družbi bil član skupine Germinal, Primož Pavlin, več o njih si lahko preberete na njihovi spletni strani.
V moji družbi je bil tudi član skupine Šank Rock, s katerim sva poklepetala o preteklosti in prihodnosti te skupine. Za več inf. o njihovih nastopih ter novostih, obiščite nijhovo spletno stran.

V moji družbi je bil tudi Stane član skupine
Bakan Rock Gang,več o njumu si lahko ogledate na njihovi spletni strani

Comments